3 tè makkelijke beautygeheimen voor een droomfiguur | Just to easy – 21 Days challenge

Loading

Ronde billen, een smalle taille en als bonus goed gehydrateerd. Klinkt goed? Hoe klinkt het als dit werkelijkheid wordt zonder er ècht moeite voor te doen! Ontdek de 3 beautygeheimen.

Droomfiguur

Zonder er ècht moeite voor te doen. Deze zin deed het hem toch.. Hier idem dito. Sporten & water drinken is belangrijk voor ons welzijn. Niet alleen dat, maar ook zeker voor het droomfiguur. We weten het allemaal maar om het daadwerkelijk te doen is nog een ander verhaal. Nu niet meer, dit is werkelijk de methode die echt gaat werken!

Sharing is caring

Dit beautygeheim hoeft niet langer een geheim te zijn want dit zou iedereen moeten weten. Als het zo makkelijk gaat is het voor iedereen haalbaar. Geen mislukte pogingen meer tot, dit keer kan je trots zijn op jezelf en degene waarmee jij dit geheim hebt gedeeld. Want wie kent het gezegde ‘Sharing is caring‘ niet? Dit keer klopt het ook helemaal. Gun het een ander en ook jezelf want daag je iemand uit dan motiveer je elkaar, wat het succes dubbel vergroot.

Een en twintig

21. Wat er zo bijzonder is aan dit getal? Alles! Wist je dat je van alles een gewoonte kan maken door het 21 keer te doen? Makkie toch! Dus had jij ooit een goed voornemen maar haakte je af bij de 18e keer? Dan weet je nu waarom het mislukte en je hersens er zich bij neerlegden zonder blikken of blozen. Beautygeheimen

Als je toen had geweten dat je nog maar 3 keer te gaan had dan was het een piece of cake. Na 21 keer iets te herhalen krijgen je hersens namelijk een signaal dat dit een gewoonte wordt in het systeem van alledag. Tanden poetsen bijvoorbeeld, je gaat (hoop ik..) de deur niet uit zonder. Bovenal vanwege de verzorging maar je zou je er ook niet goed bij voelen als je het niet zou doen. Sterker nog, je denkt er waarschijnlijk niet eens echt over na. Het hoort bij jouw ochtendroutine en doet het op de automatische piloot. Dit is precies wat wij met het beautygeheim gaan doen!

Onthulling

Daar gaan we dan. Doe je mee en daag jij iemand uit om hetzelfde te doen? Ronde billen, een smalle taille en -eindelijk- voldoende gehydrateerd. We maken het werkelijkheid en nu echt! Een gewoonte, en een goede ook. De 3 beautygeheimen op een rij.

Smalle taille

Voor een smalle taille is er een te makkelijke manier, namelijk de waist trainer. In dit blog staat het uitgebreid beschreven en hoe verslavend het is!

Beautygeheimen | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

De waist trainer werkt des te beter in combinatie met sport, klinkt logisch maar daar is nou net het punt waar het ineens een stuk minder aantrekkelijk klinkt. Ook daar is nu een oplossing voor.

Hydratatie

Twee liter (gefilterd) water op een dag drinken is zo goed voor je, dat weet eigenlijk iedereen maar om dit elke dag voor elkaar te krijgen klinkt misschien wel net zo moeilijk als het woordje sporten voor velen. Zorg als eerste voor een fashionable waterfles van 1 liter. Hoe meer deze bij je past en je er verliefd op bent hoe beter. Accessoires, vraag mij niet waarom maar we houden ervan en daar gaan we gebruik van maken.

Vul elke avond voor het slapen een liter fles met water. Zet deze naast je bed en mocht je s’nachts dorst hebben dan staat het al klaar. En de rest van de liter? Deze drink je elke ochtend nog voor je daadwerkelijk opstaat leeg. Heerlijk om even rustig wakker te worden en het metabolisme op gang te brengen. Ga op de rand van het bed zitten en drink de fles op je gemak leeg. Heerlijk even ontwaken en een nieuwe dag met positiviteit beginnen. Een goed begin is het halve werk toch? Jouw dag begint nu geweldig!

Beautygeheimen | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

Nu rest je nog maar 1 flesje voor de rest van de dag. #Makkie.

Ronde billen

Met het voldoende drinken zorg je ervoor dat de afvalstoffen het lichaam verlaten. Dit betekend vaker naar het toilet. En om ook daar een pluspunt van te maken komen we op het volgende. Squats.

Klinkt als een onlogische overgang, maar vanaf nu niet meer. Maak van elk toiletbezoekje een gewoonte om hierna 20 squats te doen. Gewoon omdat dit een moment op de dag is wat regelmatig terug komt. 20 squats zijn goed te overzien. 120 daarentegen..

Maar guess what? Vanaf nu kan jij met trots zeggen dat je elke dag met gemak 120 squats haalt. 5 keer naar toilet en.. Voila!

Beautygeheimen | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

Stel je maar eens voor wat deze nieuwe positieve gewoonte met jou zal doen.

21 dagen elke dag.
Wij dagen jou uit! Aan wie geef jij de challenge door?

Met een vleugje luxe,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: