Retourneren

RETOURNEREN

 

Is uw bestelling onverhoopt niet wat u er van had verwacht? Uiteraard kunt u deze retourneren.
Consumenten hebben een periode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Style D’lx ® zal de aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling terug storten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Style D’lx © kenbaar te worden gemaakt. Mail hiervoor naar info@styledlx.com vermeld hierbij uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Style D’lx © heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Retouradres:
Style D’lx
Abersland 2607
6605 NW Wijchen

Loading

error: