Apple producten voor de scherpste prijs


Loading

 

 

Het design, de klasse en het gebruiksgemak. Dit rijtje maakt elk Apple product tot perfectie.. En, ons bovendien enorm hebberig! We breiden de collectie maar al te graag uit met een nieuwe Apple aanwinst. Daar gaat weer een rib.. Of toch niet? Apple producten voor de scherpste prijs. Lees hier hoe!

Apple producten voor de scherpste prijs | SD blog

De tijd dat een computer in een computerkast ver boven op zolder verstopt moest staan is allang voorbij. Apple mag gezien worden! De vormgeving straalt door zijn eenvoud ware klasse uit en dat matcht bij elk interieur. Maar goed, ik hoef Apple natuurlijk niet te promoten, dat doen de producten voor zich al. Apple producten voor de scherpste prijs dat is de vraag, hoe kan het betaalbaarder? Watch and learn..

 
 
Apple producten voor de scherpste prijs | SD blog


Mijn allereerste Macbook. Mijn hart maakte een sprongetje en ikzelf ook. In de zoektocht waren 4 cijfers voor de komma standaard en bleef het bij kijken kijken kijken maar niet..
juistem.

Tweedehands leek de enige optie om het betaalbaar te maken. Helaas is Marktplaats in dit geval toch tricky met zo’n aankoop en heb je de garantie letterlijk tot aan de voordeur. 
 
 

Tweedehands, betrouwbaar en garantie. Waar vind je dat?

 
Apple producten voor de scherpste prijs | SD blog
www.leapp.nl
 
 
Het bestaat! Namelijk Leapp. ‘Tweedehands Apple apparatuur met de service en kwaliteit van nieuw.’ Dat klinkt goed!
En jawel, het is ook echt goed. Mijn type macbook met standaard 12 maanden garantie werkt als nieuw en staat nu op de site van € 1299,00 voor maar liefst € 293,00.

Katjing! € 1006,- in the pocket.

Apple producten voor de scherpste prijs | SD blog
Apple budget proof – www.styledeluxe.nl
 
Hebberig als we dan toch al zijn willen we al dat moois natuurlijk ook af maken met accessoires. De Apple draadloze muis bijvoorbeeld, € 69,00.
 
Slik! Wij hebben een mooi alternatief voor je uitgetest met een minstens zo’n fijne vormgeving vanaf € 15,- . De muis ligt comfortabel in de hand en je kunt er direct mee aan de slag. USB aansluiting in de computer en de muis werkt perfect zonder kabels die alleen maar in de weg liggen. De Apple budget proof accessoires staan voor je op een rij en er komen er steeds meer bij. Take a look!
 
Apple producten voor de scherpste prijs | SD blog
Betaalbare reparatie service – www.appeldokters.nl
 

Hoe zuinig we ook zijn op onze schatjes.. Soms gaat het in een oogwenk even mis, met beschadiging als resultaat. Maar ook daar is een budget proof oplossing voor.

Doe het zelf! Pakketten welteverstaan. Voor elk probleem vind je hier een oplossing en staat deze er niet tussen, dan gaat Style Deluxe gratis en vrijblijvend voor je op zoek. Complete reparatie sets met gratis helpdesk service van Appeldokters als back up.

 
  • Apple device, check. ✔️ 
  • Apple accessoires, check. ✔️
  • Apple reparatie, check. ✔️
  • Betaalbaar? Check!


Bij deze officieel genoeg redenen om zonder schuldgevoel te shoppen. Enjoy!

Met een vleugje luxe,


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: