Goedkoop weekend weg | Düsseldorf

Loading

 

Is it weekend yet? PLAN EEN GOEDKOOP WEEKEND WEG. 3 dagen + 2 hotel overnachtingen + late check out + 2 gangen menu + Italiaans onbeperkte brunch + wellness zoutgrotten + 3 gangen vleesspiesen menu = Nog geen 2 tientjes per dag!

Een goedkoop weekend weg naar Düsseldorf voor nog geen 2 tientjes per dag, het kan! Verblijf, gevonden op Hotelspecials. Uiteraard zoeken we weer op prijs van laag naar hoog. Hotelspecials vroeg 15,- reserveringskosten voor het Kempke comfort plus hotel in Solingen, 20 minuutjes van Düsseldorf af voor maar € 19,95 per nacht. Een super aanbieding voor een super verblijf. Zo werd het al in de beoordelingen beschreven. Altijd even checken!

Mijn beoordeling sluit daar precies op aan:

  • Vriendelijk personeel
  • Schoon schoon en nog eens schoon
  • Gratis parkeren in de straat (Betaald beveiligd in eigen garage)
  • Standaard late check out 12:00
  • Geen losse matrassen maar 1 tweepersoons. Lees: Geen greppel in het midden om in alle ergernis te fixen.
  • Eigen kitchenette + Ruime koelkast (Hoe handig! Ontbijtjes, hapjes etc.)
  • En last but not least, heb ik schoon al opgesomd? Super schoon! Zelfs op onmogelijke plekken was het stofvrij. Halleluja!
GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog


Waarom is de prijs zo goedkoop? Waarschijnlijk door het nabij gelegen spoor. Voor trein liefhebbers een pracht locatie met uitzicht op het treinstelsel. Maar, de ramen zijn bestand tegen 50 decibel en dat werkt prima! Niks aan het handje dus.

De plaats Solingen bevindt zich op 20 minuten rijden van Düsseldorf. Er zijn supermarkten in overvloed op zelfs loopafstand. Een tuincentrum, casino, de DM (Whaaa!) een drogist waar werkelijk alles stukken goedkoper is. Ook zijn er genoeg eetgelegenheden. Voor ieder wat wils. Chinees, pizzeria, gebraden kip.. Die overigens maar € 3,70 is.

GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog
Alle 94 kamers beschikken over een kitchenette. Handig met alle supermarkten in de buurt!

Over eten gesproken. Via Groupon kun je de scherpste deals kopen. Waarschijnlijk ben je al bekend met Groupon in Nederland, maar deze scherpe deals zijn wereldwijd te gebruiken. Zoek op land en typ een grote plaats in de omgeving in, en zie in een veel grotere straal alle deals. In dit geval zocht ik op Düsseldorf. En zie hier het verbluffende resultaat voor een paar euro’s.

Dag 1: 2-gangen menu. Salade + Pizza naar keuze. Kosten: € 5,25

GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog
Planet food lounge – 2 gangen menu € 5,25

Planet Food lounge Karlstr. 133, 40210 Düsseldorf

Vriendelijk personeel en bij de salade keuze uit meerdere dressings. Om erna te genieten van een overheerlijke dunne pizza naar eigen keuze, met knoflook in olie. Normaal & spicy. Note to myself, uitvogelen hoe ze dat zo heerlijk maken.

Dag 2: Onbeperkt Italiaanse brunch. Kosten: € 11,45

GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog
Baumberger Hof – Onbeperkte brunch € 11,45

Baumberger Hof Kreuzstraße 3, D-40789 Monheim am Rhein

Je kan het zo gek niet bedenken en het staat er. De ruime keuze wakkert veel oeh’s en ah’s aan. Vis, pasta uit de oven, vers gebakken brood, champignons op meerdere wijzen bereid, fijn geselecteerde vleeswaren, gegratineerde aardappelen, vers gebakken pizza’s (Met weer die heerlijke knoflook in olie), de gouden combi mozzarella basilicum tomaat, zelfgemaakte pudding en nog zoveel meer!

Alsof het eten niet genoeg is, waan je je daarbij echt even in Italië. Een ronding in de muur dat overloopt in het plafond, de aankleding en om het af te maken wederom vriendelijk personeel.

Dag 3: Wellness zoutgrot. Kosten: € 4,95

GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog
Zaltsgrotte Vita – Welness € 4,95

Salzgrotte Vita Friedrichstraße 20 -22, 40217 Düsseldorf

De zoutgrot is een ervaring op zich. Een zeer ontspannen ervaring wel te verstaan. 40 minuten verplicht relaxen in een ligstoel met warme deken. De ontspannen muziek, los zout op de grond en het geluid van een kabbelend beekje.. Zen on top!

De zoutgrot bestaat uit, zoals de naam al doet vermoeden, het eeuwenoude mineraal zout. Dit in combinatie met de beneveling zorgt samen voor een positieve werking bij vele klachten zoals bv in de luchtwegen of huidaandoeningen. Ik heb het zelf aan den lijven mogen ondervinden, elk jaar heb ik schrale wangen door verwarming weerswisseling etc. En-dat-jeukt!  Wonderbaarlijk jeukt het niet meer en dat is werkelijk een verademing. Vielen dank Vita!

Dag 3: 3-gangen vleesspiesen menu. Kosten: € 10,00

GOEDKOOP WEEKEND WEG DÜSSELDORF | SD blog


Emmafisch Emmastraße 25 · 40227 Düsseldorf

Het leuke aan Groupon is dat je op plaatsen komt waar je anders nooit zou komen. Zo ook Emmafisch, een garage loods (Jawel.) omgetoverd tot Mediterrane gezelligheid! De foto’s spreken voor zich, het eten was net zo lekker als dat het eruit ziet waarbij de ambiance het geheel afmaakte.

Even ertussenuit, de batterij opladen.. Luxe kan heel betaalbaar zijn. Let wel op, Düsseldorf is een tè leuke winkelstad. Van Gucci tot aan de Primark. It’s up to you..

Met een vleugje luxe,

Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: