Waist trainer | Beautygeheim van de A sterrenlijst ☆

Loading

Het is zover. Het beautygeheim van de sterren is onthuld! Halleluja.
Een wespentaille, zandloper figuur oftewel een smalle taille. Er is nu een (tè) makkelijke manier om dit werkelijkheid te maken met de waist trainer.

 

Shocking news

Train zoals de sterren dit doen. Grote namen zoals de Kardashians, Kylie Jenner, Jessica Alba, en desalniettemin Beyoncé shockeerden met geweldige resultaten!

Waist trainer review | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

Als deze rich & famous om waren van de wonder band dan kunnen wij uiteraard niet achter blijven..

 

Types

We ontvangen 3 verschillende types waist trainers:

De latex versie wordt geleverd in een handige opberghoes met hanghaak om de trainer netjes in op te bergen. Niet voor lang want advies is om elke dag te trainen.

 

‘Trainen’

Inderdaad tussen haakjes want trainen kunnen we het niet noemen. Een training was nog nooit zo makkelijk! De meeste inspanning is het aantrekken. Als dat alles is..

 

Sluitband

Na mijn bevalling 3 maanden geleden ontdekte ik al snel de voordelen van een sluitband. Het eeuwenoude gebruik uit oorspronkelijk Aziatische landen in een nieuw jasje. Deze versie met klittenband. Mijn baarmoeder zat vlot weer op de juiste plaats en mijn buik was platter dan ooit. De kraamzorg liep de deur nog niet uit en weg was het overbleven buikje.

Waist trainer review | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe
Verschil na gebruik: Latex waist trainer vs. Sluitband klittenband

Nadeel was dat deze klittenband sluitband oprolde met een irritante knik in de stof van mijn zithouding. Had ik toen deze geweldige ontdekking maar gedaan van de waist trainer. Geen knik, geen verplaatsing en het steeds naar beneden trekken van de band. De waist trainer blijft op zijn plaats en is bij de Classic versie eveneens als de latex versie zacht tegen de huid. De latex versie is namelijk van binnen gevoerd met een zachte stoffering en geeft van de buitenkant de stevigheid van de latex stof.

 

Moment suprème

In de maattabel staan de maten in centimeters beschreven. Ik kom met mijn taille van 76 centimeter uit op een maat M. De maat wat in de kleding ook overeenkomt.

Ik begin met de latex waist trainer en plaats hem om mijn middel. O. My. God. Hoe krijg ik dit om? Al snel heb ik het door en zie ik dat de juiste manier om de waist trainer om te krijgen van beneden naar boven is. De haak & oog sluitingen zijn bij de eerste 3 even friemelen maar zodra deze gesloten zijn volgt de rest een stuk handiger. Vrij logisch ook, als het makkelijk zou gaan zou ik absoluut de verkeerde maat te pakken hebben.

Bij de Classic hetzelfde verhaal maar hierbij merk je het verschil van materiaal. De latex versie is stevig en luxueus. De Classic daarentegen is luchtiger en enigszins rekbaar. Beide strak gevormd om het lichaam om het resultaat te boeken waar de waist trainer voor bedoeld is.

Een voorkeur kan ik niet geven. Persoonlijk vind ik de stevige pasvorm van de latex versie erg prettig en zou ik de classic misschien handiger vinden om te dragen tijdens het sporten of juist slapen voor meer flexibiliteit in combinatie met de stevigheid. De gaatjes in de meegevende stof zorgen voor een luchtdoorlatend gevoel.

 

Sporten

Duidelijk mijn persoonlijke eerste indruk want bij het onderzoeken van de ervaringen bij de sterren gaan deze juist voor de latex versie tijdens het sporten om een meer sauna effect te creëeren. Vergelijkbaar met de neopreen stof bij de thermische afslankband en thermische afslankbroek. Deze warmte stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Hoe meer inspanning des te meer warmte, dus transpiratie.

Waist trainer review | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

Kortom, beide versies geven hoge compressie. De latex versie niet rekbaar, de Classic enigszins met een luchtdoorlatende stof. Een persoonlijke keuze.

 

Instant result

De waist trainer zit nauwsluitend om het lichaam maar zeker niet op een vervelende manier. Integendeel juist. Het geeft direct zelfvertrouwen. Mijn buik is plat, de strakke afronding aan de zijkanten bevalt prima en ik merk dat ik het niet kan laten om de glooiing te volgen met mijn handen. Yes! Instant result.

Ik draai een kwartslag en zie in de spiegel wat het effect is van een rechte rug. Op de eerste plaats voor het correct functioneren van het lichaam. Een juiste houding doet wonderen voor je wervelkolom, de basis van het menselijk lichaam. Maar daarnaast voel je je met een rechte rug gelijk anders en dit straal je uit.

 

Resultaat

Hier doen we het voor. Resultaat! Verbluffend resultaat en z.s.m. graag b.v.d.

8 weken is het advies om het lichaam aan de waist trainer te laten wennen. Begin met 1 uur per dag en bouw dit wekelijks op met 1 uur extra. Dit is een richtlijn, volg voornamelijk jouw eigen gevoel en verstand. Voelt het goed om langer of korter te dragen? Vooral doen. Jij kent jouw lichaam het beste.

Over die z.s.m. gesproken, dat kan. Met 3 simpele regels:

  • Eet zoveel mogelijk vers & gezond en zo min mogelijk pakjes & zakjes
  • Drink (gefilterd) water
  • Beweeg voldoende

1.) Er zijn zoveel eetvoorschriften en diëten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Eigenlijk is er maar 1 richtlijn dat voor iedereen goed is en zo makkelijk dat het eerstgenoemde punt alles zegt. Zo simpel kan het zijn!

2.) Water drinken is zoveel makkelijker met hippe liter flessen om overal mee naartoe te nemen. Met dezelfde inspanning maak je water nog gezonder met een waterfilter. Geen rotzooi zoals chloor en dergelijke. Het liefst op kamertemperatuur om lief te zijn voor je maag en extra energie te besparen. Het lichaam zal koud water namelijk op lichaamstemperatuur brengen wat onnodig energie van je vergt. Dit steken we graag in meer nuttige dingen zoals punt 3.. Beweeg voldoende.

Waist trainer review | Blog Style D'lx betaalbare lifestyle luxe

3.) Wat is voldoende? Een half uur per dag is goed en alles op een verantwoorde manier daarboven beter. Maar onthoud, elke beweging is er 1 en beter dan niks.

 

Conclusie

De waist trainer zit met zijn 4 stalen baleinen stevig en comfortabel. Door deze bescheiden hoeveelheid baleinen is de waist trainer juist des te makkelijker om in te bewegen tijdens de dagelijkse bezigheden, intensief sporten of het schoonheidsslaapje..

Wanneer je de waist trainer om hebt kan het namelijk bij allemaal. Deze kan gebruikt worden onder kleding en kleedt direct mooi af. 2 vliegen in 1 klap, I Love it!

Opgebouwde 10 uren per dag, wespentaille en zandloper figuur here I come. Het advies om de waist trainer dagelijks te gebruiken is niet moeilijk, ik zal het eerlijk bekennen.. Ik ben inmiddels namelijk al verslaafd aan die prachtige strakke lijnen. Wanneer ik een haakje opschuif en resultaat boek des te meer. A lijst sterren, ik snap jullie helemaal!

Met een vleugje luxe,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: