B E T A A L B A A R

Uitwaaien. Luxe. Ruimte.


“Er is niet bezuinigd, in geen enkel detail en dat gemak ervaar je in elke vakantiedag.”

___________

Loading

 

…..

Het kleinschalige park met het ruimtelijke huis voor 12 personen staat pal aan het strand. Strand? Jawel een stukje uitwaaien in Linden bij Cuijk.Ideaal- is eigenlijk een understatement wanneer je in de buurt woont. Hoewel alles in Nederland goed te doen is, is een kilometers verre vakantiebestemming niet nodig bij deze plek als je verder van de zee af woont.

Vanuit de woonkamer, keuken, meerdere slaapkamers en de eettafel is het uitzicht alsof men tegen de duinen aankijkt met daarachter strand en veel water.. Een mooi over nagedacht stukje tuinarchitectuur. Na een fijne tuin met degelijk passend tuinmeubilair wordt de privacy en wind van het huis afgeschermd door een eigen duin. Deze wordt onderbroken om met gemak direct het strand te betreden. Stoelen mee, drankjes mee, alles binnen no time on the beach. Jawel, we hebben het nog steeds over de provincie Noord-Brabant gemeente Cuijck.
…..

…..

W a t e r


De Kraaijenbergse plassen zijn groot genoeg om vanuit de slaapkamers te mogen ontwaken met een uitzicht waar U tegen gezegd mag worden. Ver weg kijken op het water en heel verderop groen. Op dat heerlijke water varen de recreatieboten voorbij en ook voor de watersportliefhebber is er genoeg te doen. Suppen, zwemmen, you name it. Geen opblaasboot bij de hand of grotere plannen? Bij Happy boats zijn er op het park zelf boten te huur om optimaal van de locatie te kunnen genieten vanuit een ander perspectief.

Terug naar het adembenemende uitzicht vanuit het ontwaken van de slaapkamer. Wakker worden op deze locatie is next level vakantiegevoel. Bij het openen van de gordijnen wordt alles duidelijk: Rustig aan wakker worden, bijkomen en met een beetje geluk een overheerlijk kopje Nespresso op bed.. Van het huis liggen deze bij ontvangst al klaar in verschillende varianten. Om dit plaatje af te maken zwemmen er met regelmaat meerdere zwanen voorbij, ansichtkaart waardig.
…..

Easy like sunday morning..

_____


…..

C o m f o r t


Het huis is van alle gemakken voorzien. Een wauw gevoel nog voor de deur wordt opengedaan. Goed om te weten, dit is geen sponsoring. (we wish!) Gewoonweg de beleving gedeeld van een kritische vakantiehuis ervaringsdeskundige ; ) Ook hier is de architectuur van het huis weloverwogen. De hoge ramen welke tot aan boven worden doorgetrokken maken het huis groots. De verlichting belicht deze hoogte van boven en onder in het donker om het de credits te geven welke het verdiend. 

Bij binnenkomst trekt dit luxe gevoel door. Degelijke materialen, dat zie je en dat voel je. Modern en gezellig. Een stijlvolle goudkleurige fruitmand, dat wil je! Thuis gevoel creëren door het heerlijke fruit in zicht te plaatsen, drinken in prachtig glaswerk en kaarsjes aan in de houders. Er is zelfs aan mooie vazen gedacht, bloemetje erbij en de details maken het geheel compleet. Zet de televisie aan welke in een grote draaihoek naar wens te plaatsen is naar de royale eettafel of de gezellige zithoek. Een hyper moderne, riante smart tv waarbij Netflix en alles wat daarbij komt kijken beschikbaar is. Movie night, date night en een hoogwaardige nanny voor de mini’s onder ons.

Dit is, als je het ons vraagt, het prototype vakantie huis anno –nu-. Het type VILLA 12 is een huis waar de inspiratie van op gang komt. Of het nou de luxe & gezellige vormgeving in het huis is of juist het wegkijken naar het water om de creativiteit de vrije loop te laten. Het kan hier allemaal, het invullen van het ideale vakantiegevoel.
…..

Er is niet bezuinigd, tot in geen enkel detail en dat gemak ervaar je in elke vakantiedag.

____


…..

K o r t i n g


Luxe meets betaalbaar. Exact waar Style D’lx voor staat: Betaalbare luxe.
In 3 segmenten: Gratis | Betaalbaar | Exclusief 

Deze vakantiewoning valt onder exclusieve betaalbaarheid. Wij hebben een mooie korting bij deze review om het betaalbare bij de exclusiviteit te voegen. De Europarcs friends card. Deze is voor € 25,- 2 jaar geldig waarbij dit bedrag bij de eerste boeking er al uit is waarmee de extra korting wordt verrekend op het totaalbedrag. Ongeacht of er al een korting op de huidige prijs is! Zo konden wij op onze boeking maar liefst 47,1% korting aftrekken. Jawel, bijna de helft. Hoe? 


  • 30% last minute korting
  • 15% friends card korting
  • 2.1% Qassa korting
  1. De boeking werd last minute geboekt
  2. De Friends card gaf nog eens 15% extra korting
  3. Via Qassa doorlinken bracht hier nog eens 2.1% korting bovenop


Ook extra kortingen bij online aankopen? Maak een account aan en klik de euro’s binnen. Lees hier alles.
…..

Met een vleugje luxe,


 

Reactie formulier

Loading

error: